Замовлення місо супів стане запорукою гарного самопочуття на настрою у будь-яку пору року. Коли не хочеться перевантажувати свій шлунок, варто обрати кілька варіантів супів у Суші-Го, які допоможуть попоїсти та не набрати зайвої ваги.
Місо суп у Тернополі: особливості страви
Серед найбільш популярних перших страв у Японії варто відзначити саме суп місо. У його основі – оригінальний бульйон, що створюється у процесі ферментації соєвих бобів, пшениці, рису та інших корисних інгредієнтів.
Головна особливість такої страви – у мінімальній кількості калорій на одну порцію. Саме тому такий суп оптимально можна куштувати не лише на обід, а й безпосередньо у якості сніданку, вечері або пізнього нічного перекусу.
Окрім цього, місо можна готувати майже з будь-якими інгредієнтами. Оскільки соєва паста містить велику кількість солі, можна використовувати не лише овочі, а й морепродукти у якості начинки.
Для цього ми приготували три особливих варіанти першої страви, які містять у собі кілька цікавинок. Перший варіант – зі шматочками ніжного лосося. Порізаний кубиками, він відмінно підійде, якщо ви віддаєте перевагу пісним, ніжним та легким стравам, а також надасть сил та заряду бадьорості.
Інший варіант ми готуємо разом зі слайсами із річкового вугра. Поживний та надкорисний, він є запорукою гарного здоров’я та зовнішнього вигляду. Окрім цього, ми доповнюємо його ласі шматочки за допомогою рисової локшини, а також водоростей вакаме для більшої харчової цінності.
А ось унікальною стравою стане бульйон на основі м’яса з тигрових креветок. М’яке та ніжне, воно оптимально підходить у якості начинки, а солонуватість місо доповнює його незвичайним смаком та запахом. До цього варіанту першого ми також додали трохи перчику чилі для більшої пікантності, а також кілька кульок запашного та ніжного крем-сиру.