Додатки
Васабі
Васабі
4 грн
Соус манго-чилі
30г
Соус манго-чилі
26 грн
Імбир
20г
Імбир
4 грн
Соєвий соус
90г
Соєвий соус
20 грн
Соус Унагі
30г
Соус Унагі
25 грн
Спайсі майонез
30г
Спайсі майонез
25 грн
Соус Горіховий
30г
Соус Горіховий
40 грн

Додатки для суші – те, без чого складно собі уявити будь-яке частування ролами та салатами. А все тому, що саме вони відповідають за унікальні смаки, які ми так сильно любимо.

Додатки до японських страв від Суші-Го у Тернополі

Будь-які сусі та роли будуть мати нейтральний смак, якщо не використовувати разом з ними певні додатки, які надають солодкого, кислого, гострого або пряного смаку та аромату.

Серед найбільш популярних – паста з японського хрону, яка має характерний зелений відтінок. Васабі використовують для того, аби убезпечити свій шлунок під час прийому сирої, свіжої червоної та білої риби, а також інших морепродуктів. Характеризується особливим, гірким та гострим смаком та ароматом.

З соусів особливу увагу варто приділити саме соєвому. Він – основа усієї японської та азіатської кухні, оскільки використовується не лише як додаток до суші, а й безпосередньо як основний інгредієнт безлічі страв. Соєвий має унікальний, кисло-солоний смак, завдяки якому більш нейтральний рис набуває оригінального посмаку, а усі інгредієнти добре поєднуються між собою.

Варто відзначити також і унагі, який вважають рідним братом соєвого. Він складається майже з тих саме інгредієнтів, що й його попередник, однак має більш темний, насичений колір та інакший смак. Унагі вирізняється солодким посмаком, у результаті чого допомагає підкреслювати більш жирні інгредієнти, особливо – річкового вугра.

Якщо ви полюбляєте майонез, але не хочете робити його самостійно – замовте у нас трохи спайсі варіанту. Для його приготування використовуються традиційні, свіжі та натуральні інгредієнти, які доповнюються цікавим, пікантним рішенням. У результаті майонез оптимально підходить як заправка до салатів та й до темпура ролів.

А ось горіховий соус добре підійде тим гурманам, які віддають перевагу незвичайним смакам та сповна насолоджуються навіть ароматами страв на столі. Горіховий створений, звісно, з натуральних горіхів та інших додатків, а тому використовувати його краще з курячим філе, овочами та фруктами.