Меню

Що краще домашні суші чи на замовлення?

В Україні можна як замовити суші з доставкою, так і безпосередньо купити інгредієнти та приготувати їх вдома. Однак який з цих варіантів найкращий? Давайте розглянемо їх переваги та вирішимо прямо зараз.

Домашні суші та їх переваги

Не кожна людина вирішить приготувати таку японську страву вдома, оскільки для цього варто не лише розбиратись у начинках, а й правильно згортати, варити рис й безліч інших нюансів.

Однак майже у кожному магазині продаються так звані набори для суші, куди входить килимок, водорості норі, можливо навіть палички. Також можна придбати соуси – від соєвого до унагі, імбир з васабі тощо. Здавалося б, усе так просто, варто лишень поєднати обрані начинки між собою, але все дещо складніше.

Які можна зробити помилки:

  • Обрати неправильний рис та переварити його: запорука гарних ролів – це правильно підібраний рис, на що деякі шеф-кухарі витрачають місяці та навіть роки. Звичайна крупа з магазину може й смачна, але для суші не підходить, оскільки має неприємний смак, надто розсипчаста тощо;
  • Неправильно поєднати інгредієнти: особливість суші – у правильному підборі інгредієнтів, що добре поєднуються між собою. Варіант додати туди все, що є у магазині – хибний, оскільки саме так можна зіпсувати усю страву;
  • Підібрати погану рибу: оскільки ресторани замовляють рибу у якісних, перевірених часом постачальників, це питання ними вирішується досить легко. Однак обрати рибу у магазині або на ринку – досить складне завдання для того, хто ніколи цим не займався.

Однак навіть попри те, що роли можна неправильно згорнути, вони будуть мати не досить естетичний зовнішній вигляд, самостійне приготування – це завжди позитивні емоції та новий досвід, який кожному хочеться отримати.

Суші на замовлення: особливості послуги

Сьогодні у кожному місті України можна замовити суші з доставкою від якісного ресторану, а тому безліч українців обирають цей варіант. Й не дивно, оскільки доставка економить час, сили та кошти, дозволяє скуштувати роли такими, якими б їх приготувати десь далеко у Японії.

До переваг ролів з доставкою варто віднести:

  1. Приготування умілими шеф-кухарями, які знають особливості японської страви, гарно поєднують інгредієнти та чітко дотримуються рецептури;
  2. Для їх приготування використовуються інгредієнти високої якості, за свіжістю та смаком яких старанно слідкують;
  3. У ресторані суші завжди більш різноманітні, аніж можна приготувати удома;
  4. Деякі продукти можуть приготувати лише досвідчені кухарі, особливо, якщо мова йде про вугра, лосося та тунця.

Окрім того, суші, обрані на замовлення, дозволяють економити час на їх приготуванні. Це робить їх гарним варіантом для обіду або пізньої вечері, перекусів у компанії друзів тощо. А ще страви з ресторану мають довершену форму, якої можна домогтися під час скручування лише за наявності відповідного досвіду. Звісно, форма – не головне, однак якщо ви частуєте друзів, хочеться, щоб на столі було щось справді красиве.

То обирати суші з ресторану чи готувати їх вдома? Кожний вирішує сам, ми рекомендуємо спробувати обидва варіанти!

Читайте також
30
November
Чому до суші подають васабі та імбир?

Найпопулярнішою парочкою, разом з якою подають суші, є маринований імбир та трішки васабі. Звісно, це дуже смачно, гарно підкреслює різні інгредієнти та їх смакові якості, однак для чого насправді їх подають разом з японськими стравами? Корисні властивості імбиру та васабі Перш ніж говорити про те, чому їх подають до ролів, варто зрозуміти, у чому ж […]

Ми використовуємо файли cookie, щоб ваше користування сайтом було зручнішим. Натисніть "OK", щоб продовжити переглядати сайт Sushi-Go