Доставка салатів у Тернополі – послуга, завдяки якій можна поласувати чимось корисним у будь-який час – на обід, вечерю або навіть сніданок.
Замовлення салатів додому: унікальне меню
Суші-Го пропонує своїм гостям та клієнтам різноманітне зелене меню, де можна обрати п’ять унікальних страв.
З курятиною
Серед салатів, які залишаються актуальними незалежно від сезону та року, варто відзначити саме Цезар. Створений популярним американським шеф-кухарем майже сто років тому, він став справжнім хітом, оскільки містить у собі найбільш актуальні інгредієнти та легкий у приготуванні. Секрет Цезаря – у поєднанні м’якого курячого філе разом з хрустким беконом, а також свіжим овочевим міксом. Крім того, невелика кількість сиру пармезан та однойменного соусу робить його смак довершеним.
Ще один варіант з курочкою – це теплий салат. На відміну від свого попередника, він має у складі філе, яке як слід прогрівається та обсмажується у солодкому соусі унагі. Крім м’яса, ми додаємо туди також й мікс свіжих овочів, та заправляємо усе це за допомогою кисло-солодкого та соусу бальзамік, які, поєднуючись, дають оригінальний посмак.
З яйцями
Коли хочеться різноманіття – варто обрати унікальну зелену страву, яка відрізняється від інших. До прикладу, салат, до складу якого входять невеликі перепелині яйця. Відварені у круту, вони гармонійно поєднуються не лише з овочами, а й безпосередньо з грінками з білого хліба. А щоб нейтральні смаки інгредієнтів зробити яскравішими, ми користуємось натуральною гірчицею та українським медом.
З сиром
Салати з сиром – унікальний варіант, який оптимально підійде не лише на перекус, а й у якості основної страви. Особливо, якщо обрати нашу страву, яку ми доповнили за допомогою запашного та ніжного сиру фета. Його невеличкі кубики гармонійно поєднуються у тарілці разом з помідорами, огірками, салатом айсберг та зеленню. А оригінального смаку сирна страва набуває завдяки заправкам – оливковій олії та двом видам соусів.
З водоростями
Найбільш оригінальною стравою, якою можна смачно попоїсти, є салат, у основі якого не звичайні овочі або м’ясо, а морський інгредієнт. Ми обрали саме водорості хіяши вакаме, які мають велику поживну цінність та досить легко засвоюються організмом. А щоб салат був більш поживним, ми використовуємо додатки у вигляді українських овочів, кунжутного зерна та горіхового соусу для аромату.